فرمهای ثبت نام ورودی جدید

ضمن عرض سلام و تبریک به قبول شدگان آزمون کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی حکیمان

به اطلاع میرساند کلیه مراحل ثبت نام ، ارسال مدارک ، انتخاب واحد، پرداخت علی الحساب شهریه به صورت غیر حضوری امکان پذیر می باشد.
پس از تماس تلفنی همکاران ما، عضو این کانال شده اید ، لذا برای شروع ثبت نام می بایست اقدام ذیل به ترتیب انجام شود.

1-دریافت و تکمیل فرمهای ثبت نامی .
2- پرداخت علی الحساب 10.000.000 ریال به حساب 469062244 بانک تجارت به نام موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد .
مدارک مورد نیاز(اصل و 2 سری کپی از مدرک تحصیلی مقاطع قبلی(کاردانی، کارشناسی), 2 برگ کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی(پشت و رو)، 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده ، مدرک نظام وظیفه (برای آقایان))

آدرس : بجنورد-جاده ارکان-بعد از بیمارستان امام حسن،موسسه آموزش عالی حکیمان بجنورد، کد پستی 9453155165 ارسال نمایید.

*تکمیل پرسشنامه پایش سلامت روان دانشجویان ، کلیه دانشجویان لازم است جهت تکمیل این فرم به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth مراجعه نمایند.
پس از تکمیل فرم مربوطه ، خروجی آن را در قالب فایل عکس یا pdf به آدرس پست الکترونیکی hakiman_b@yahoo.com ارسال نمایید.

شماره تماس:
واحد تحصیلات تکمیلی : 05832285823