• بازه آزمونهای پایانی نیمسال دوم 1400-1399 از 1 تیرماه تا 23 تیرماه 1400 میباشد.
  • از تاریخ 25 خرداد 1400 با مراجعه به پرتال دانشجویی به آدرس portal1.hakiman.ac.ir یا portal2.hakiman.ac.ir ، از قسمت ((امور آموزشی==>کارت امتحان)) تاریخ برگزاری امتحانات را مشاهده نمایید.
  • کلیه آزمونها بصورت مجازی ، تستی و بارم 12 نمره برگزار خواهد شد. 8 نمره باقیمانده ، به فعالیت دانشجو در طول ترم اختصاص دارد.
  • غیبت در آزمون پایانی ، معادل نمره صفر خواهد بود.
  • امکان شرکت در آزمون از طریق رایانه، گوشی هوشمند و تبلت مجهز به اینترنت پرسرعت امکان پذیر است.
  • امکان آزمون مجدد وجود ندارد.
  • جهت ورود به سامانه آزمون مجازی ، به آدرس class.hakiman.ac.ir مراجعه نموده و از کد دانشجویی به عنوان نام کاربری و از کدملی(بدون خط تیره و فاصله) به عنوان رمز ورود استفاده نمایید.
  • مشاهده لیست دروس امتحانی ، ((یک ساعت قبل از شروع آزمون)) و از طریق سامانه به آدرس class.hakiman.ac.ir میسر می باشد.

*جهت شرکت در آزمون از طریق رایانه ، نیاز به نصب نرم افزار نمی باشد.

• جهت شرکت در آزمون از طریق تلفن همراه توصیه به نصب نرم افزار مودل میباشد.
  • آخرین مهلت تسویه بدهی ، تا تاریخ 29 خرداد 1400 میباشد.

*ترجیحا از مرورگر کروم یا فایرفاکس استفاده نمایید.

*در صورت نیاز به تماس تلفنی، با شماره 05832285822 واحد انفورماتیک تماس حاصل نمایید.

***با توجه به احتمال قطعی برق سراسری در زمان برگزاری آزمون، لازم است دسترسی به گوشی هوشمند یا تبلت دارای شارژ باتری کافی و اینترنت پرسرعت ، جهت شرکت در آزمون فراهم باشد.

درباره azizi